Over ons

Welcome@Work

Hallo! mijn naam is Soufiane el Aboussi en ik ben de oprichter van Welcome@Work.
Na meer dan 15 jaar werkervaring op te hebben gedaan in verschillende branches, functies en arbeidsconstructies, kan ik stellen de nodige werkervaring te hebben opgedaan. Ik ben van mening dat dit het moment is om mijn kennis te delen. Samen met een team van bevlogen medewerkers creëren wij waardevolle arbeidsrelaties. Dat doen wij ook graag voor jou!

Welcome@Work is een uitzend- en detacheringsbureau. Wij geloven in het creëren van waardevolle arbeidsrelaties. Wij kijken verder dan een CV of het profiel. Wij willen je leren kennen en samen opzoek gaan naar de ideale opdracht. Wij verbinden mensen! 

Welcome@Work is een uitzend- en detacheringsbureau die ervoor kiest om het belang van de kandidaten en onze opdrachtgevers voorop te stellen. In alles wat wij doen vragen wij ons af hoe de kandidaat en opdrachtgever hier beter van wordt.

Kandidaat

Wij zetten jou in je kracht!
Wij zetten jou in je kracht! Dit doen wij door echt te luisteren, volledig te begeleiden bij het inleentraject, te ondersteunen bij het onboarding traject bij een van onze opdrachtgevers en door je te ondersteunen bij de ontwikkeling van de benodigde competenties.

Bij Welcome@Work zetten wij ons iedere dag in om jou te ondersteunen bij het vinden van JOUW droombaan!

Opdrachtgevers

Wij helpen u bouwen aan morgen!
Wij helpen u bouwen aan morgen! Dit doen wij door u en uw onderneming echt te leren kennen. Wat is uw missie, visie en strategie. Op deze manier kunnen wij samen bouwen aan een duurzame arbeidsrelatie die gericht is op de toekomst!

Bij Welcome@Work werken mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om u te ondersteunen bij uw recruitment proces. Samen bouwen aan morgen!

Benieuwd naar onze missie & visie lees hier snel verder.